Uvod

Istorija

Privreda

Turizam

Kultura

Obrazov.

Sport

Opština

   
 
   
   

:: Preporučujemo

 
   
   
 
 

Potpisivanje ugovora između Uprave za kadrove i Opštine Danilovgrad

 

23. aprila 2008. godine, u prostorijama Opštine Danilovgrad potpisani su ugovori između Uprave za kadove i Opštine Danilovgrad, kojim su se definisali uslovi korišćenja lokacije i objekata za potrebe osnivanja Regionalne škole za državnu upravu-ReSPE.

Potpisana su dva ugovora, od kojih je jedan ugovor o davanju na privremeno korišćenje nepokretnosti a drugi ugovor o prenosu prava vlasništva na građevinskom zemljištu.
Ugovore su potpisali direktorica Uprave za kadrove g-đa Svetlana Vuković i predsjednik Opštine Danilovgrad g-din Branislav Đuranović.
Cilj potpisivanja predmetnih ugovora je realizacija projekta ReSPE, koja će se institucionalizovati i biti smještena u Danilovgradu, Bralenovici kao institucija koja će pružati usluge edukacije i usavršavanja državnih službenika i namještenika i time podstaći dalje jačanje administrativnih kapaciteta na regionalnom nivou i šire.
U svom obraćanju potpisnici su istakli ogroman značaj ovih potpisanih ugovora, s obzirom da je Crna Gora dobila prvu regionalnu instituciju sa evropskim predzakom i samim tim joj je dato veliko povjerenje od strane zemalja u regionu i Evropske komisije.
Potpisivanju ugovora su prisustvovali predstavnici Opštine Danilovgrad,Uprave za kadrove kao i predstavnici medija.

 

 

 

Danilovgrad

24.04.2008. godine

 

 

 
 
 

. •