Menu

Uvod

Istorija

Privreda

Turizam

Kultura

Obrazov.

Sport

Opština

   
 
   
   

:: Preporučujemo

 
   
   
 
 

20.04.2011.

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

 

           

Poštovani,

 

            Obavještavamo Vas da je u ponedjeljak 18.04.2011. godine u 10 časova u Kabinetu predsjednika opštine Danilovgrad održan sastanak sa predstavnicima režijskog odbora za izgradnju vodovoda u naselju Ćurilac. Sastanku su prisustvovali predsjednik opštine - Branislav Đuranović, glavni administrator - Ratko Lakić i direktor Javnog komunalnog zanatskog preduzeća Danilovgrad – Darko Đuričković sa saradnicima, a ispred režijskog odbora Zoran Damjanović i Aleksandar Đurović.


Pokrenuta je inicijativa za rješavanje pitanja vodosnabdijevanja za 25 domaćinstava naselja Ćurilac na izgradnji vodovoda sa postavljanjem cijevi profila PEVG DN 63 mm u dužini 1000 metara.  Zvanična realizacija projekta će početi danas.


Opština i JKZP Danilovgrad će učestvovati u realizaciji projekta sa preko 50 % sredstava kroz obezbjeđenje, nadzor i montažu vodovodnog materijala i spojnica za glavni vod. Preostali iznos sredstava će obezbijediti mještani, odnosno budući korisnici, kroz preuzimanje obaveza obezbjeđivanja imovinsko-pravnih odnosa, iskopavanja kanala i izvođenja zemljanih radova. Opština Danilovgrad i predstavnici režijskog odbora zaključili su međusobni sporazum o realizaciji projekta. Ovaj cjevovod je još jedna u nizu aktivnosti koje Opština Danilovgrad i JKZP zajedno sa građanima realizuju na ruralnom području za bolje vodosnabdijevanje.


Opština Danilovgrad će i u buduće podržavati prave inicijative koje utiču na poboljšanje uslova življenja građana.

 

 

 

 
 

ŠEF KABINETA,

Maja Matunović

 

 
 
 

. •