Menu

Uvod

Istorija

Privreda

Turizam

Kultura

Obrazov.

Sport

Opština

   
 
   
   

:: Preporučujemo

 
   
   
 
 

17.02.2011.

PRIJEM  DONATORA

 

 
Predsjednik opštine Danilovgrad, g-din Branislav Đuranović je 15.02.2011. godine priredio prijem za donatore koji su pomogli građane Danilovgrada ugrožene poplavama u decembru 2010. godine.

           

Predsjednik opštine Danilovgrad, g-din Branislav Đuranović je  15.02.2011. godine priredio prijem za donatore koji su pomogli građane Danilovgrada ugrožene poplavama u decembru 2010. godine.


Predsjednik je uputio iskrene riječi zahvalnosti prisutnim donatorima: Crvenom krstu Crne Gore, Udruženju guslara Crne Gore, Mljekari „Šimšić“, „Alboni“, mikrokreditnoj organizaciji „Alter Modus“, preduzećima „Invicta“ i „Heming“, kao i g-dinu Bošku Ikoviću.


Lokalna uprava je u kriznom periodu poplava pokazala veliku ozbiljnost i operativnost, ali ne smijemo zaboraviti reći „hvala“ svim dobronamjernim ljudima,  institucijama i preduzećima, kao i svima onima koji su nam telefonskim putem nudili nesebičnu pomoć. Veliku zahvalnost dugujemo Vladi Crne Gore i svim resornim ministarstvima koji su svo vrijeme podržavali opštinu i nudili svoju pomoć. Opštinski tim za upravljanje u vanrednim situacijama je danonoćno dežurao i obilazio ugrožena domaćinstva i nudio brza rješenja – rekao je g-din Đuranović.


Svi prisutni donatori su izrazili zahvalnost lokalnoj upravi na organizovanom prijemu i istakli da su osjećali moralnu obavezu da pomognu ljudima na bilo koji način, a da budući prijemi budu organizovani samo lijepim povodima.
Predsjednik je donatorima uručio zahvalnice za pruženu pomoć građanima.

 

 

 
 

 

 
 
 

. •